Welkom bij het Gastenboek van La Dama de Rosa!

Heb je ooit een puppie bij ons geadopteerd?
Mail ons en vertel er iets leuks over 😉

claudiabusch@casema.nl

Marion & Sue
Halllo alle chihuahua liefhebbers ? in oktober moest in ineens mijn aller liefst baby in laten slapen hij kreeg epilepsie aanvallen en we kregen hem er niet meer uit. Wat en verdriet en nog steeds want wat krijg je een hoop liefde van zo klein diertje.
Ik heb er nog meer maar Gucci was special die ook erg naar mij trok, ik weet je kan nooit een hondje vergelijken maar hoop toch stiekum op een hondje wat op mijn Gucci lijk! Zo zag ik ineens een nestje voorbij komen van ladamaderosa en er was er nog 1 van over dus ik dacht Achh ik vraag wat het is, ik kreeg al snel die avond antwoord en mocht die dag er na bij het nestje komen kijken ! Ik was best nerveus want had thuis niks verteld ?nou daar ontmoeten ik Claudia hele lieve zorg zame vrouw die echt voor der hondjes leef en heel der huis in gericht heeft voor der hondjes ?ik vond het nestje super mooi maar besliste nog niet want stond er nog niet achter en dat moet wel want zo hondje gaaat wel 12 A 16 jaar mee ! Heel de week zat ze in mijn hoofd en uiteindelijk weer gaan kijken en toen ze in me nek lag en naar me keek dacht ik jaaaa ik ga voor je ??? het is een wit teefje en ze heet SUE ze is echt een heel slim en lief hondje wat ben ik blij met haar en wat een leuk mens bent( UW )Claudia ja ja ik weet het ik mag geen uw zeggen maar doe het lekker toch! En nog even wat als je ooit diamond weg doet dan staat mijn deur wagen wijd open hè ? lieve groetjes van mij & sue en hele fijne feestdagen voor de hele chihuahua fam en uw en uw man ?

Stan Simon / Farina
Ik ben FARINA (met verhaal drie)
Ben net terug met mijn Baasje uit Oostenrijk (plekje IGLS,900 mtr boven Innsbruck).Afijn m’n 12V/220/230V/koel/vries/kistje/met m’n Zooplus vers eten erin/en atributen/mini autobench/paspoort+al m’n gezondheidspapieren/wegwezen om 3 uur s’ochtends.”wat wil ik hiermee zeggen?” Dat ik FARINA uit een gezond nestje kwam, mijn Baasje volgde alles, wat noodzakelijk is/was/voor mij/met hulp van mijn Geboortehuis.Denk erom, niet iedereen kan dit doen, een goed huis, met normale opgroei/omstandigheden/aandacht/kan óók!! Alléén wordt er “iets strenger opgetreden in mijn geboortehuis” A.S. december 2017 WORDT IK ÉÉN JAAR. Mijn Baasje gaat naar de tropen voor 9-dagen in April 2018.(graf van zijn Vader+Moeder bezoeken)Als niemand mij de liefde kan geven 9-dagen lang(IK ZAL HEM MISSEN), gá ik mee, dood óf levend in die KLM/bagage ruim/samen uit, samen thuis, wordt moeilijk, ik blaf niet-ik grom niet-ik wacht altijd geduldig-ik gun Hem zijn lange, lange reis, tot een volgende keer

Stan Simon / Farina
Hallo Geboortehuis/Ouderlijk huis/Soortgenoten
Ik ben FARINA (met verhaal twee)
Ik moet mijn Baasje corrigeren, want ik ben 13-december 2016 geboren.
Mijn éérste 3-maanden prima verlopen, af en toe kontakt met ouderlijk huis. Ik gebruikte 4x daags mijn eten.–elke dag mijn bakje vers water-vers bakje met Canin Mother &Puppy droogvoer, zelf pakte ik niks hoor,bij het spelen, biedt mijn Baasje het aan.
Alles wordt van “Zooplus.nl” voor mij bezorgt.
Van 5 naar 7-maanden, gaf ik zelf aan”ik eet 3x daags”.
Wij reizen per auto naar mijn geliefde kliniek, alwaar ik cosmetisch wordt behandeld(ogen-oren-nagels-mijn kliertjes-inenting-vlooienbehandeling-ontworming)vlgs mijn paspoort.
Soms, het moet wel heet zijn hoor..krijg ik een”shampo-badje”daarna lig ik met 4-poten in de lucht, in de zon. Tussen 7 én 8-maanden, snapte ik niet, waarom ik mijn Baasje af en toe wakker moest maken, jáááá, ik werd voor het éérst loops, overdag kroop ik in zijn “Buik/tas” naar mooie plekjes, waar géén vervelende reutjes komen(kijkduin strand-scheveningen strand)Ik ben 13-0ktober net 9-maanden-weeg >1.9>2 kilo, Toekomstige Baasjes, ben je op zoek naar een Chihuahua net zo gezond zoals IK??Ga maar eens kijken bij mijn geboortehuis/Ouderlijk huis!! Mijn Baasje kwam, 9-10 weken lang, elke zaterdag/op afspraak op bezoek/Zo gaat het met puppy”s in dit huis, met alle adviezen.Dat is de reden, dat mijn Baasje nog steeds kontakt houdt, tot een derde verhaal, dag Soortgenoten.

Stan Simon / Farina
Hallo Geboortehuis/Ouderlijk huis!
Ik ben FARINA.(verhaal één)
Geboren 3-dec-2016, direct na mijn geboorte, was mijn toekomst bepaald!! Het schijnt, dat Hij, elke “zaterdag”,zijn afspraken had verzet,om mij te volgen!! Altijd op afspraak om en nabij 16uur!! Handen wassen-schoenen uit-observeren.
Na 9 á 10 weken, op zijn aandringen, mocht ik met pijn en moeite mee.(Mijn Baas had vroeger 14 én 15jaar lang, soortgenoten van mij, snap je?) Mij ophalen-auto héét, héét, leek Aruba wel, kom thuis, alles gereed!! Mijn geboorte thuis had alles al meegegeven!! Puppy eten-nestdoekje-paspoort-adviezen!! Eenmaal thuis…. nou, ik vervolg in het weekend hoe het mij is vergaan!!
Ik FARINA al 9-máánden, net terug uit SPANJE (ik puf nóg, dáár hou ik van) De rest komt nog.

img
La Dama de Rosa, Chihuahua kennel
img