Teefjes & Reutjes

Onze Teefjes

Gipsy en Beauty

Gipsy en Beauty

ik ben Gipsy een heel mooi black en tan teefje ben de dochter van Princess la dama de rosa..
Heb gelijk al een vriendin ze heet Beauty wij spelen de hele dag..
Ik ben Beauty de dochter van Angel..
Wij mogen bij onze moeders groot worden..

Lieve groetjes 💋💋

Daisy

Daisy la Dama de Rosa

Hello, ik ben Daisy, ik woon nu ook bij La Dama de Rosa.
Ik ben heel lief en de andere hondjes hier vinden mij leuk, mijn kleuren zijn donker choco en tan en ik heb heel mooi lang haar. Mijn moeder is Dolorez la Dama de Rosa.. Het liefst speel ik met de andere choco puppy’s die hier ook wonen want ik ben nog geen jaar… Ik vind het hier super iedereen kan hier spelen waar die wil in de tuin, serre en de hele woning graaf he..

Misschien tot ziens.. Daisy

Princess

Princess la Dama de Rosa

Hi, ik heet Princess en ik heet niet alleen Princess, ik ben er ook een, hihi Ben nog een puppy maar kan het hier ook al echt goed vinden met iedereen… Ik hoor ook bij de choco teefjes toekomst van la Dama de Rosa.. Mijn kleuren zijn choco tan, ik ben langharing..

Mijn mama is Brendy La dama de rosa, ben net zo een dondersteen als zij, haha

Mercedez La Dama De Rosa

Mercedez La Dama De Rosa

Hallo ik ben Mercedez, ik ben de mooiste, liefste, intelligentste teefje van het hele roedel zeg ik…

Ik ben een beauty girl zegt mijn baasje altijd dan groei ik 5 centimeter… Ik slaap en zit altijd naarst mijn vrouwtje op de bank, de bank is alleen mij, alleen de andere hondjes zien dat niet zo..

Tot ziens misschien in de beautysalon..

Lady Elmanita

Lady Elmanita

Ik ben Lady ben net 5 jaar geworden en ik zoek een heel mooi lief nieuw huis waar ik altijd kan blijven bij een oudere familie zonder huisdieren en kleine kinderen zo dat ik alle aandacht krijg die ik ook verdiend heb.

Ik was hier bij la Dama de Rosa het alfateefje, maar nu is een ander teefje de baas en ik heb geen leven meer hier… 

Ik hou heel veel van mijn familie en zij van mij maar ik word heel vaak aangevallen, als u in mij geïnteresseerd bent hoor ik het graag…

Groetjes Lady

Desterny

Desterny Petit Poms

Juhu ik ben Desterny ze zeggen ik ben de liefste van het hele roedel, heel zachtaardig. Iedereen mag mij en daar geniet ik heel erg van.Trouwens ik wordt in december 2017 4 jaar..Heb ik daar geen mooi nestje gehad, ben er trots op!

Misschien tot ziens..

Angel La Dama de rosa

Angel La Dama de rosa

Hey Ik ben Angel de dochter van Gina, ik ben net 1 jaar en ben heel erg druk als er visite is, ze hebben mij baasje al meerdere keren gevraagd of ik te koop ben omdat ik zo leuk ben…

Nee , Nee ze willen mij niet laten gaan, ben blij wij hebben het echt naar de zin hier mijn mama en ik…

Nog een tijdje, dan ga ik voor een van de lekkere ventjes die wij hier hebben, hihi

Roxi Elmanita

Roxi Elmanita

Hih, ik ben Roxi Elmanita in het roedel ben ik erg dominant maar tegen over vreemde ben ik bang.. in oktober wordt ik 5 jaar woon haast mijn hele leven bij la dame de rosa en krijg veel liefde van mijn familie..

Ik kan heel hoog springen soms kijk ik op de tafel of er wat te eten valt, begrijp niet dat ze dat niet leuk vinden..

Doei, doei

Gina Elmanita

Gina Elmanita

Hey dear, ik ben Gina een van de kleinste hondjes van onze kennel, ik ben 4 jaar en hou van veel knuffelen.
Het liefst zit ik de hele dag op schoot. Maakt niet uit bij wie, als ik maar geaaid wordt. In het roedel wordt ik zeer geacht en geaccepteerd. Op het moment heb ik twee heel mooie pups. Ik heb al een keer een ander nestje gehad, deze puppie (zie foto) mocht ik houden dat is mijn Angel..

Wie weet tot ziens..

Cherry

Cherry La Dama De Rosa

Hi dear!Ik ben Cherry, de dochter van Coco Chanel. Mijn zusje Chanel leeft hier ook. Wij zijn samen heel erg druk maar wij mogen hier van alles doen!!
Ik ben een echte dark choco tan teefje heb de kleuren net als mijn vader.. Mij ‘mensen-mama’ is heel trots op mij. Mijn zusje Chanel en ik zijn de toekomst van la Dama de Rosa. Tot later als ik heel mooie choco puppy’s heb.

Kusje Cherry

Chanel

Chanel La dama de Rosa

Hoi!
Ik luister op de naam Chanel ben met mijn tweeling zusje Cherry en mijn mama Choco Chanel een van de choco dames hier… Ik ben een choco wit meisje.. Wat heb ik toch geluk dat ik hier met z’n allen samen mag wonen, wij hebben het hier echt leuk… Maar nu loop ik naar de serre en ga in zon liggen samen met alle chihuahua hondjes hier in mijn home..

Pootje Chanel

Dolorez La Dama de rosa

Dolorez La dama de Rosa

Hi!
Ik ben de dochter van lady, ik mag hier met mijn zusje en mama oud worden.. Ik ben van 2014, dus nog een jonge dame, maar ik kijk al uit naar de lieve reutjes in onze roedel.

Tot ziens

Coco Chanel La Dama de Rosa

Coco Chanel La dama de Rosa

Hoi, ik ben Coco Chanel la dama de rosa! Ik ben een heel mooie choco dame, heel terug getrokken, maar bij visite voel ik mij heel erg op mijn gemak. Ik ben de dochter van Roxi, net als Brendy mij lieve zusje.. Ben een allermans vriendje want ik hou heel erg van knuffelen.. Ik vind het ook heel leuk de mannen uit te dagen..

Brendy La Dama de rosa

Brendy La dama de Rosa

Joehoe!
Ik ben Brendy de dochter van Roxi Elmanita en het zusje van Coco Chanel La dama de Rosa, ben heel druk maar wel heel erg lief..
Iedereen wil mij aaien omdat ik zo een mooie zachte lange vacht heb.. Ik heb ook een dochter zij heet Princess, het is een heel mooi choco tan langharig meisje..
Mijn hele familie mag hier blijven wonen. In de nacht hebben wij onze eigen kamer en kunnen daar doen en laten wat wij willen. Het gaat ons heel goed bij La Dama de Rosa.. Trouwens.. ik heb de zelfde kleur ogen als mijn moeder: groen-bruin. Maar als ik mij druk maak worden mijn ogen rood, ja ik ben heel apart, hehe!!

Ik zou het leuk vinden om jullie een keertje zien! Veel liefs Brendy

Onze Dekreutjes

Billy the Kid

Billy the Kid Elmanita

Hey, ik ben Billy the Kid Elmanita en hou heel erg van de dames…
Ik ben het alfa mannetje, ik heb er nog een heel mooie puppy reutje bij gekregen in mijn roedel, zijn naam is Blue Diamond en is heel lief..
Alle teefjes zijn toch maar alleen gek op mij, hihi.. Jullie lieve teefjes zijn ook heel erg welkom bij mij!!

Misschien tot ziens..  

Blue Diamond

Blue Diamond La dama de Rosa

Hallo ik ben hier echt de kleinste met mijn 1600 gram en ik ben nu volwassen en heb al voor meerdere nestjes gezorgd.. Hihi. Jullie moeten maar niet denken dat ik bang ben, omdat ik zo klein ben… Mijn vacht is echt blauw en wordt nog blauwer als de zon erop schijnt.. Ik word hier al in het roedel helemaal geaccepteerd, ik hou heel veel van knuffels en in de tuin in de zon liggen.. De dames zijn niet bang voor mij ik kan er overal bij, als u weet wat ik bedoel, hihi

Misschien tot ziens als ik een keer en nestje heb..

Wij doen ook dekkingen
en maken hele mooie gezonde puppy’s!!!

La Dama de Rosa, Chihuahua kennel
img